Top 5 meest geboekte massages

1. Nek/schouder/rug massage

Veel rug nek en schouderklachten komen door stress, verkeerde houding en werken achter de computer of een combinatie. Spanning manifesteert zich al gauw tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Daarnaast kunnen computerwerk en stress leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. Wanneer je deze spanningen niet aanpakt en je spieren veelvuldig overbelast, ontstaan er op den duur aanhoudende pijnklachten.

Zo kunnen er bijvoorbeeld hoofdpijnklachten ontstaan doordat de spieren in de nek, rug en schouders te gespannen zijn en uiteindelijk verharden en spierknopen vormen. Het pijngebied kan dan uit gaan stralen naar andere gebieden van het lichaam. De meeste cliënten komen eerst een paar weken op rij om de klachten zoveel mogelijk weg te werken en dan gaan ze voor maandelijks “onderhoud” van 30 of 45 minuten.

Tarieven

30 min. € 30,-
45 min. € 42,50

2. Sportmassage

Een behandeling waar het lichaam of een gedeelte ervan een wat stevigere massage krijgt. Meestal krijgt een gedeelte speciale aandacht zoals nek/schouders of onderrug.

Tarieven

30 min. € 30,-
60 min. € 55,-
90 min. € 70,-

3. Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen.

Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.  Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. Na de massage voel je je verkwikt en ontspannen.

Tarieven

60 min. € 50,-
90 min. € 65,-

4. Klachtgerichte rugmassage

Veel mensen hebben (chronische)rugklachten als gevolg van een bekkenscheefstand of beenlengte verschil. Met de Dorntherapie en de massage van de Iliopsoas kunnen veel klachten opgelost worden.

Tarieven

45 min. € 42,50
60 min. € 55,-

5. Brabant Total body massage

Een ontspanningsmassage inclusief een rebalance voetenmassage.

Tarieven

90 min. € 65,-

Voor meer info over de massages en andere behandelingen die we aanbieden kijk bij massages!